Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Sepcial Promotion

hitvallas2„Az emberélet gyönge dráma.
Csak egyszer adják.
Nincs több előadása.”

Moshi (japán költő)

Az élet, még a látszólag legerősebbeké is, néha nagyon törékeny tud lenni. A szívinfarktus akár percek alatt el tud ragadni egy ereje teljében lévő embert. „Én alszom, de a szívem virraszt”, írja az Énekek éneke. Szívünk, ez a kicsi, csodálatos szerkezet egész életünkben megállás nélkül dolgozik, de ha egyszer megáll, akkor vége mindennek.
20 éve dolgozom orvosként, az egészségügy „frontvonalában”, a kardiológiai akut ellátásban. Ez idő alatt nagyon sok emberrel találkoztam, gyógyítottam, sokakat a túlvilág határáról sikerült visszahozni. Közös bennük, hogy legtöbbjük még röviddel korábban sem gondolta volna, hogy vele ilyesmi megeshet. Legtöbbjük a sikeres beavatkozás, kórházi kezelés után megpróbál életmódot váltani, jobban elkezd figyelni az egészségére, több-kevesebb sikerrel. De miért csak ekkor?
Sajnos a mai világunkban, különösen Magyarországon nincs igazán értéke az egészségnek, főleg amíg jól vagyunk. Sokaknak egy ilyen elszenvedett élmény szükséges a megfelelő váltáshoz, de időnként ez már késő, soha nem lesz már olyan, mint előtte volt. Nekünk, orvosoknak, illetve a közgondolkodás alakítóinak közös feladatunk, hogy a jövőben másként legyen, hiszen a hosszú, teljes értékű élethez, a testi-lelki jóléthez csak az egészség megőrzésén át vezet az út.
Mindennapi munkámban, a sürgősségi ellátáson és a gondozáson kívül egyre nagyobb időt és energiát próbálok fordítani a hozzám fordulók egészségének megőrzésére, a betegségek megelőzésére. Erősen hiszek abban, hogy a jövőben minél inkább erre kell helyezni a hangsúlyt, sajnos túl sok szomorú sorsot láttam, látok. Ambuláns rendeléseimen bárkit szívesen fogadok, akár volt már gondja a szívével, akár nem. A vizsgálatokon, és ha szükséges, az esetleges kezelések, beavatkozások megszervezésén, elvégzésén túl életmódbeli tanácsokkal is szívesen szolgálok.
Hiszen az egészség a legfőbb érték, tegyünk érte közösen! Kérem, forduljanak hozzám bizalommal.

„Mindennek megvan az órája,
és minden szándéknak a maga ideje az ég alatt:
Van ideje a születésnek és a halálnak;
ideje az ültetésnek és az ültetvény kiszedésének.
Ideje az ölelésnek és ideje a gyógyításnak,
ideje a bontásnak és ideje az építésnek.”
Prédikátor könyve